1179355.jpg

Yhdessä Aliens-elokuvassa tämän näköisistä (limaisemmista tosin) kuoriutui ikäviä juttuja, mutta tässä ei nyt ole kyse siitä. Tämä oli ensikosketukseni kastanjoihin omassa köökissä, kioskista olen ostellut joskus, enkä ollut ihmeemmin vaikuttunut. Nyt kuitenkin kuulin työmatkalla ihanan kastanjakeiton ohjeen ja yritin tutustua tarkemmin näihin veijareihin. Paahdoin uunissa 200 C 30 minuuttia, osa oli herkullisia valkosipulivoin kanssa, osa taas kovia (pelkäsin paikkojen puolesta), mustuneita, syömäkelvottomia. Paahdoinko liian kauan? Olivatko ne jo meille tullessaan huonoja? Mitä tein väärin vai vaihdanko kastanjantoimittajaa? Jos osaat auttaa, auta ihmeessä. Palataan sitten siihen herkulliseen keitto-ohjeeseen.