1247779.jpg

Kovin suunnittelin broilerin syönnin lopettamista sen dokumentin takia, mutta sorruin siivekkäisiin taas, kun se nyt on niin helppoa. No, ainakin selkeästi sen syönti on meillä vähentynyt, laskujeni mukaan sitä on ollut tarjolla kahdesti parin kuukauden sisään. Ja jo jonkin aikaa sitten tässä muodossaan.

broilerin rintafileitä
pestoa (meillä punaista)
hirssiä
porkkanaa
purjoa
kasvislientä
limettimehua
juustoraastetta

Leikkaa fileet auki ja täytä pestolla, kiinnitä cocktailtikulla. Paista broilerit pannulla kypsiksi, tee samalla "hirsotto" hirssistä ja vihanneksista, mausta limettimehulla ja juustoraasteella sekä suolalla ja pippurilla. Hirssi maistui meille oikein mainiosti, ja pitäisi enemmänkin kokeilla näitä kaikkia muita lisäkkeitä, kuka sitä riisiä ja perunaa, pastaa ja kuskusiakaan aina jaksaa. Toinen aika kiva on kvinoa, joka sopisi varmaan aika mukavasti tämänkin kanssa!